leaving home!

nu sticker jag till Göteborg! :D
men först måste jag göra ett trevligt besök på toaletten, ha det bra så älsklingar ;)

ready to go!

antingen imorgon, i helgen eller i början på nästa vecka, lovar jag och lägga upp lite bilder på allt som hänt den senaste veckan och var som är nytt i gaderoben :) var ute och joggade för nån timme sedan, sådant härligt kvälls väder ute! jag säger puss & kram, godnatt ♥ 
Ni bara måste kolla in denna video med panic! at the disco-ready to go! :D love it!
http://www.youtube.com/watch?v=0xDf-_8KvGM

mobil bloggar

HEJ SITTER I SKOLAN MED EMMA, FÖRSÖKER MOBILBLOGGA MEN KAN INTE SE NÄR JA SKRIVER, SÅ DET GÄLLER ATT JAG SKRIVETR RÄTT ;-) HA  HA DET PBRA

dagdröm

sitter just nu och lyssnar på denna låt för jag orkar inte plugga till SO provet jag har imorgon. Iallafall, älskar denna musik videon och själv hela innehållet! :D jätte fin.
men jag får väl sätta mig och försöka plugga tyvärr... Imorgon ska jag till mörrum sa försöka mig på att blogga från min skit mobil ;)  



stressigt!

har ej kunnat blogga pågrund av driftproblem, plus att jag har haft fullt upp i nästan två veckor, men lungt nu :) tog konfimationen i Lördags och fyllde 15 den 3maj :D nu är jag nära på rik, 5500kronor som passar bra tills man ska upp till göteborg nu i helgen, vet inte hur hotellt ser ut, men bara det inte är några insekter & en fin toalett, då klarar jag mig finfint ;) Jag måste bara säga hur underbar min plattång är (Remongton) bäst!!
har slingat håret & fått massvis av fina presenter som jag bara måste visa, sköt om er♥ 

RSS 2.0